sreda, 27.05.2015 ob 09:19 | Avtor:

markAIRting - seminar študentov UP FTŠ Turistice

komentarji komentarji (0)   galerija slik galerija slik (1)  
  

Študentski svet ter študentje Fakultete za Turistične študije - Turistice, članice Univerze na Primorskem, so v čast 20-letnemu jubileju svoje fakultete priredili seminar na temo turističnega imaginarija in neotipljivih doživetij v turizmu z inovativnim naslovom markAIRting

Seminar je potekal 15. 05. 2015 in 16. 05. 2015. V dvajsetletnem obstoju fakultete je to prvi seminar, ki je organiziran izključno s strani študentov, ki so v zadnjih letih izjemno uspešni ter aktivni na področju obštudijskih dejavnosti. 

Na seminarju so predavali številni strokovnjaki z omenjenega področja, med drugim je iz Ljubljane prišel tudi Andrej Pompe, predsednik in programski direktor evropske poslovne šole BrandBusinessSchool ter ambasador znamke I feel Slovenia, predstavniki Escape room Enigmarium, ki so udeležencem postavili zabavne ter zapletene kode in uganke, ki so jih morali dešifrirati, ter strokovnjak za neposredno trženje, Bojan Straže, direktor Marketinga zmagovalcev.

Udeleženci na seminarju, ki je potekal v slovenskem jeziku so bili predvsem iz Slovenije, prišli so pa tudi gostje iz Balkana, predstavniki partnerskih fakultet in institucij Turistice, ki so bili navdušeni tako nad samo organizacijo kakor nad izgledom in strokovnostjo fakultete. Gostje so bili iz Opatije, Šibenika, Beograda, Novega Sada ter organizacije Srbija za mlade.

Organizatorji so bili z izpeljavo več kot zadovoljni, številni udeleženci pa so že potrdili svojo udeležbo na markAIRting 2016.Vir: Podpalmo.si
Vir: Avtor: Petra Zierer Slika: Nermina Vilić

Povej naprej:
komentarje poganja Disqus


Prometno informacijski center
Prometno poročilo, torek 15.september 2015 ob 22:58

Zapora ceste: - Na primorski avtocesti bo med Logatcem in Uncem do predvidoma 12. novembra promet v obe smeri urejen po dveh zoženih pasovih.


Današnje prireditve

Klikni za novico